Mamigo Blog MioMat a Luli Chef Midi: Pomocníci, ktorí cestujú s vami na dovolenku

MioMat a Luli Chef Midi: Pomocníci, ktorí cestujú s vami na dovolenku



Hľadáte praktické a inovatívne produkty na varenie? V tom prípade ste na správnej adrese! MioMat a Luli Chef Midi sú domáci pomocníci, ktorí rozhodne stoja za pozornosť. Vynikajú v mnohých oblastiach, vďaka čomu si ich ihneď zamilujete.


Prázdniny sú už za rohom a vy by ste sa mali obzerať po produktoch, ktoré vám budú robiť šikovných pomocníkov nielen na dovolenke. Naši osobní kuchári dokážu navariť zdravé jedlo v priebehu niekoľkých minút pre vás, ale aj pre vaše deti.


Osobný kuchár Luli Chef Midi

Ak túžite po zdravom a rýchlom obede či večeri, Luli Chef Midi je skvelým riešením. Vyniká objemom 450 - 600 ml, ktorý vám navarí jednu až dve porcie. Jednoduchým spôsobom dokáže pripraviť mixované a nemixované polievky, príkrmy, smoothies, výživy aj rastlinné mlieka. Veľkým benefitom Luli Chef Midi je najmä to, že jedlo pripraví za 2 až 27 minút. Všetky jedlá sú zo zdravých potravín, ktoré sú vhodné aj pre malé deti. Určite sa nechajte inšpirovať našimi chutnými receptami. Okrem iného, Luli Chef Midi je skvelým riešením aj pre alergikov, pretože pripraví domáce rastlinné mlieka. 


MioMat – hrnček var je skvelá voľba

V prípade, že chcete o čo si väčší objem, ideálnou voľbou bude MioMat, ktorého objem je 1,1 až 1,3 litra. Užite si jemné krémové polievky, zdravé kaše, rastlinné mlieka a smoothie. Tieto všetky jedlá si viete pripraviť stlačením jedného gombíka a v tej najvyššej kvalite. Z tohto pomocníka sa bude tešiť celá rodina, a to po celý rok, nielen počas dovolenky. 


Jednou z veľkých výhod MioMatu i Luli Chefa je, že ich viete jednoducho zbaliť do kufra a zobrať si ich na dovolenku. Ak sa chystáte v najbližšej dobe na dovolenku, určite si so sebou zoberte týchto skvelých pomocníkov. Vynikajú veľkým množstvom benefitov a zároveň aj skvelou cenou. 


Tipy na recepty 

Hľadáte inšpiráciu na chutné recepty? Stovky receptov na polievky, kaše či smoothies nájdete aj na našom webe. My dnes z našich receptov vyberáme chutnú RAW avokádovú polievku s hráškom. Na prípravu budete potrebovať tri zrelé avokáda, dve odmerky hrášku, soľ, korenie a vodu. Všetky ingrediencie vložíte do MioMatu a zapnite program RAW. Prajeme vám dobrú chuť!