Napíšte nám
+421 948 596 122
info@mamigo.sk
Instagram
Facebook
Youtube
mamigo.sk
0
Košík
Produkty
+
MioMat
+
Čo je MioMat
Výhody MioMatu
Recepty
Balené jedlá do MioMatu
Kúpiť
Blog
Ako používať MioMat
Partnerské predajne
Recenzie
Porovnanie MioMat, Luli Chef Midi a Luli Chef Mini
Balené jedlá do MioMatu
+
Kaše
Polievky
Rastlinné mlieka
Luli Chef Midi (450-600ml)
+
Čo je Luli Chef Midi
Kúpiť
Recepty
Ako používať Luli Chef Midi
Porovnanie MioMat, Luli Chef Midi a Luli Chef Mini
Luli Chef Mini (180 - 300ml)
+
Čo je Luli Chef Mini
Kúpiť
Recepty
Porovnanie MioMat, Luli Chef Midi a Luli Chef Mini
Termosky
Termosky na jedlo
Silikónový riad
Knihy
Hračky - montessori
Včelobaly
Mixit
Darčekové poukážky
Recepty
+
MioMat recepty
MioMat videorecepty
Luli Chef Midi recepty
Luli Chef Mini recepty
Luli Chef recepty
Všetky produkty
Recenzie
+
MioMat
Luli Chef
O nás
+
Mamigo tím
Poznáte nás z časopisov
Napísali o nás
Napíšte nám
Blog
AKCIE
Mamigo
Recepty
Luli Chef Midi recepty
Cviklovo-malinový krém s pirohami
00:12
čas prípravy
Na porciu (450-600ml) omáčky potrebujeme
5 ks malej cvikly
1 ČL soli
kamilkový čaj po min rysku (čaj si pripravíme ako bežne)
1 hrsť malín (môžu byť aj mrazené)
2 ČL sladidla
štipku pravej vanilky
trochu šľahačkovej smotany na zjemnenie
zemiakovo-bryndzové pirohy, 1 šalotku, maslo, smotanu, malinový prášok
Do Luli Chefa Midi dáme nakrájanú uvarenú cviklu, soľ a zalejeme kamilkovým čajom po rysku min.
Zapneme program
Cook
.
Po dokončení pridáme maliny, cukor, vanilku a premixujeme s programom
Smoothie
.
Hotový krém prepasírujeme cez sitko a následne môžeme krém zjemniť trochou šľahačkovej smotany.
V bežnom hrnci si uvaríme zemiakovo-bryndzové pirohy. Na masle si opražíme nadrobno nakrájanú šalotku, ktorú servírujeme na hotový krém a vytvorí skvelú kombináciu chutí. Vrch môžeme posypať malinovým práškom (stačí vymixovať zopár kusov lyofilizovaných malín na prášok). Dobrú chuť.
mamigo.sk
© 2024 Mamigo
Instagram
Facebook
Youtube
Created by
KBS development