Mamigo Blog Tipy na vianočné darčeky pre modernú mamičku

Tipy na vianočné darčeky pre modernú mamičku

Tipy na vianočné darčeky pre modernú mamičku

Chvíle pokoja prežité v kruhu najbližších, vianočné stromčeky a pod nimi darčeky. Áno, už čoskoro tu máme Vianoce. Máte už všetky darčeky kúpené, no stále si lámete hlavu nad tým, ako potešiť modernú mamičku vo vašom okolí? Máme pre vás pár chutných, zdravých, voňavých tipov i dobročinných tipov.

MioMat – hrnček var!


Náš MioMat by nemal chýbať v žiadnej mladej a modernej rodine. Jednoducho v ňom pripravíte nielen zdravé kašičky pre najmenších, ale aj husté krémové polievky či smoothies pre mamičky. Okrem toho má i funkciu prípravy rastlinného mlieka a polievok v RAW kvalite. „MioMat používam už dva roky a moje deti sa naučili jesť aj takú zeleninu, ktorú predtým nemuseli. Zahusťujem to pohánkovými vločkami alebo šupnem aj tavený syr. Neskutočne fantastické polievky. MioMat s nami chodí dokonca aj na dovolenky,” napísala nám spokojná zákazníčka Lucia. Jeho čaro spočíva v tom, že väčšinu roboty urobí on za vás. Vy len pokrájate zeleninu na menšie kúsky, vložíte ju do nádoby a stlačíte tlačidlo, ktoré vám vyrobí polievku, RAW polievku, rastlinné mlieko, kašu či smoothie. Kým sa raňajky, desiata, obed či večera bude pripravovať, mamička sa môže venovať „maminkovským” veciam a svojmu bábätku.


Kaše plné zdravia a termomiska

Odhadnúť správny pomer ingrediencií na prípravu kaše môže byť niekedy problém. Často sme sa stretávali s tým, že naši „MioMaťáci” by si radi pripravili aj kašu, no zohnať a namiešať jednotlivé prísady tak, aby dávali zmysel, je pre nich náročné. Preto sme sa rozhodli im prácu s MioMatom uľahčiť ešte viac a kaše sme namiešali za nich. Všetky naše kaše sú 100% prírodné, bez pridaného cukru, konzervantov a farbív a sú bez mlieka a bez lepku. Modernej mamičke sa balíček piatich kaší určite zíde a pribaliť k nemu môžete aj MioMat termomisku, ktorá je určená na skladovanie a prenášanie potravy.


Moja FLASKA plná zdravia

Moderné mamičky idú ruka v ruke so zdravým životným štýlom. Vedia, že starať sa musia nielen o svoje bábätko, ale aj o seba – svoje zdravie, pohodu či krásu. Nie je žiadne tajomstvo, že šťastní malí človiečikovia vyrastajú so šťastnými rodičmi. Priama a nevyvrátiteľná úmernosť. Čo tak mamičke vo vašej rodine darovať kúsok zdravého životného štýlu v podobe FLASKY, ktorá vyrobí vodíkovú vodu? Vodík je najľahší a najjednoduchší plynný chemický prvok. Neuveriteľne rýchlo preniká tkanivami a bunkami, a preto sa dostane aj do bunkových a vnútrobunkových obalov. Podľa výskumov napríklad z amerických či japonských univerzít je až 863-krát silnejší ako koenzým Q10 a 176-krát silnejší ako vitamín C. Vodíková voda v sebe ukrýva množstvo zdraviu prospešných látok. Pomáha pri chudnutí, regeneruje po športe, zbavuje nás stresu a má množstvo ďalších zdraviu prospešných látok.


Prírodná slovenská kozmetika

Z každej strany počúvame a, žiaľ, aj vidíme, ako ľudstvo nezodpovedne pristupuje k prírode a ďalším živým tvorom na tejto planéte. Spravte tieto Vianoce radosť nielen modernej mamičke, ale aj prírode a venujte jej čisto prírodnú kozmetiku vyrobenú na Slovensku. Svojou kúpou podporíte i domácich výrobcov, ktorí vám možno nesľúbia koniec vráskam za jednu noc, ale používaním ich kozmetiky si môžete byť istí, že krása neubližuje. Aj na Slovensku nájdeme niekoľko šikovných kozmetických značiek, ktoré sú cruelty-free a vyrobené na čisto prírodnej báze bez akýchkoľvek agresívnych látok. Naším tipom je napríklad značka Navia alebo Manna.


Pomoc tým, ktorí to potrebujú

„Čo by si chcela na Vianoce? A malý? Nejakú hračku?” „Nič, máme všetko, čo potrebujem a malý má hračiek plnú izbu. Musím ich vytriediť a zaniesť deťom do detských domovov.” Je vám tento rozhovor povedomý? Ak máte vo svojom okolí človeka, ktorý s oduševnením pomáha či už ľuďom v hmotnej núdzi, detičkám v detských domovoch, alebo zvieratám v útulkoch, darujte im pomoc. Vyrobte darčekový poukaz s určitou finančnou čiastkou, ktorú moderná mamička môže darovať niekomu, kto to podľa nej potrebuje. Bude to pre ňu určite krajší darček než nové pyžamo. :)

Veríme, že sme vás našimi riadkami inšpirovali a prežijete Vianoce plné lásky, pokoja a šťastia. Váš MioMat.