Mamigo Blog Rodina osobných kuchárov sa rozrástla: Ktorý kuchynský pomocník si získa vaše srdce?

Rodina osobných kuchárov sa rozrástla: Ktorý kuchynský pomocník si získa vaše srdce?  



Spríjemňujú nám chvíle v kuchyni, uľahčujú prípravu jedál a umožňujú tráviť viac času s našimi najbližšími. Kuchynskí pomocníci majú v mnohých rodinách nezastupiteľné miesto a každý z nás má toho svojho „naj”. Teraz prichádza na trh novinka medzi osobnými kuchármi, ktorú si určite zamilujete rovnako ako my. 


Novinka medzi osobnými kuchármi - Luli Chef Midi navarí pre „dospeláka” i pubertiaka. 

Najnovším prírastkom v našej rodine kuchynských pomocníkov je Luli Chef Midi. Má objem 450 až 600 ml, a tak navarí porciu jedla pre jedného či dvoch dospelákov, ako aj teenegerov. Okrem toho má aj niekoľko vylepšení. Luli Chef Midi dokáže udržiavať jedlo teplé až dve hodiny a mnohých poteší i funkcia Odložený štart. Môžete si tak naplánovať presný čas, kedy sa Luli Chef Midi dá do práce a po návrate z behu, či inej športovej aktivity na vás bude čakať čerstvo uvarený obed. Za pár minút vám vykúzli mixované aj nemixované polievky, kaše, rastlinné mlieka, výživy a smoothies


S inšpiráciami na jedlá vám pomôže náš Luli Chef Midi online receptár, v ktorom nájdete recepty od výmyslu sveta. Všetky majú spoločné jedno – sú zdravé, chutné a najmä výživné.  


Luli Chef navarí pre najmenších 

Luli Chef je obľúbeným osobným kuchárom našich najmenších labužníkov. Jeho objem 350 ml je ideálnym na varenie pre deti, ktoré sa práve zoznamujú s tuhým jedlom. Navarí príkrmy, kaše, mixované aj nemixované polievky, detské výživy, ale aj rastlinné mlieka či smoothies. Ocenia ho i maminky na materskej, ktoré popri starostlivosti o svoje bábätká nemajú času nazvyš. Stačí do neho hodiť pokrájané kúsky zeleniny a o niekoľko minút majú na stole chutný a výživný obed. 


Inšpirovať sa môžete aj našimi Luli Chef receptami, ktoré pre vás pravidelne aktualizujeme a neustále prinášame nové inšpirácie na výživné jedlá. Medzi našimi zákazníkmi sú obľúbené napríklad recepty na detské príkrmy


MioMat - naša vlajková loď nakŕmi celú rodinu 

MioMat bol jeden z prvých hrnčekov var na slovenskom trhu a aj po rokoch sa medzi našimi zákazníkmi teší popularite. Svoje miesto si našiel najmä v rodinách. Vďaka svojmu litrovému objemu ulahodí všetkým pri stole a uľahčí prípravu spoločného obeda, do ktorej sa môžu zapojiť aj väčšie deti. Ingrediencie stačí pokrájať, vložiť do MioMatu, zapnúť príslušný program a do 25 minút máte na stole chutnú krémovú polievku. Okrem nej pripraví aj smoothies, kaše, RAW polievky či rastlinné mlieka


Prípravu jedál sme vám ešte viac uľahčili balenými jedlami do MioMatu. Vďaka nim nemusíte premýšľať ani nad kombináciami, ani nad množstvom. 

Namiešané balíčky stačí vysypať do MioMatu, zaliať vodou a o pár minút máte navarené. Všetky suroviny, ktoré sú použité v balíčkoch, sú 100 % prírodné, bez pridaného cukru, konzervantov, farbív, ako aj mlieka a lepku. 


Ktorý z našich kuchynských pomocníkov je váš favorit? MioMat, Luli Chef Midi alebo najmenší Luli Chef


Nech sa už rozhodnete pre ktorýkoľvek, všetky tri vám pripravia chutné a výživné jedlá a budú skvelým pomocníkom nielen doma v kuchyni, ale aj na zimnej lyžovačke či letnej dovolenke.