Mamigo Blog Koronavírus zatvoril reštaurácie, varte doma s MioMatom!

Koronavírus zatvoril reštaurácie, varte doma s MioMatom!

Koronavírus zatvoril reštaurácie, varte doma s MioMatom!



Kedysi bol obed alebo večera v reštaurácii výnimočnou udalosťou. Ľudia varili najmä doma a do práce si jedlo nosili. Dnes je iná doba. Ľudia sú často odkázaní na stravu z reštaurácií, jedální a doma si navaria maximálne v nedeľu. Aktuálna situácia v súvislosti s novým koronavírusom však spôsobila, že všetci sme donútení zmeniť návyky a chytiť varešku do ruky.

Nemusíte pritom celé dni postávať pri sporáku. Variť sa dá aj rýchlo, jednoducho, zdravo a chutne. Jediné, čo k tomu budete potrebovať je náš MioMat. MioMat je šikovný pomocník do kuchyne pre mamičky, dospelých a seniorov.


Čo je MioMat - exkluzívny hrček varu?

MioMat nedostal prezývku len tak náhodou. Keď objavíte schopnosti tohto unikátneho pomocníka, budete sa cítiť ako v rozprávke. MioMat - exkluzívny hrnček var, bude variť za vás. Vy si iba vyberiete druh pokrmu, naplníte hrnček ingredienciami, nastavíte program a stlačíte gombík. MioMat spája v sebe funkcie polievkovaru, kašovaru, výrobníka rastlinného mlieka a smoothie makera. Dizajnová varná nádoba s objemom 1,1 až 1,3 litra a výkonom 250 W na požiadanie uvarí pokrmy dokonca aj v RAW kvalite. Stačí iba zapnúť funkciu RAW, pri ktorej sú ingrediencie upravované pri teplote 42 °C a zachovávajú si maximálne množstvo prírodných enzýmov. Konzumácia takto upravených surovín je skvelý spôsob ako podporiť imunitu a celkové zdravie. Okrem toho uvarí aj klasické polievky, kaše, smoothie či rastlinné mlieko.


Dar z neba pre zaneprázdnené mamičky

Mamičky s malými deťmi často nevedia, kde im hlava stojí. Aj keď to nepriznajú, nevedia sa dočkať, kedy ich ratolesti nastúpia do školy alebo škôlky. Upratovať, variť a jedným okom sledovať, čo deti robia je veľa aj na dvoch rodičov, nie to ešte na mamičku, ktorá je s deťmi doma sama. Momentálna situácia spôsobila, že doma museli zostať aj matky škôlkarov a školopovinných detí. To znamená žiadny obed v jedálni, ale každodenné varenie doma. MioMat - exkluzívny hrnček var, predstavuje vítanú pomoc. Za 25 minút uvarí deťmi milované kaše a výživné polievky. A za ten čas sa mamičky môžu plnohodnotne venovať rodine.


Keď je varenie „španielska dedina“

Je veľa ľudí, ktorí vzťah k vareniu nemajú, variť nevedia alebo sa im jednoducho nechce. A prečo aj, keď je všade naokolo plno reštaurácií? Teraz je však všetko inak a pohodlnému stravovaniu v gastro prevádzkach je na nejaký čas koniec. Čo ale s takými, čo doslova pripália aj čaj? „Nekuchári” a všetci odporcovia varenia uvítajú šikovný „hrnček var“, ktorý urobí takmer všetku prácu za nich. A ktovie, možno ich skvelé jedlá z MioMatu - exkluzívneho hrnčeku var, oslovia natoľko, že do reštaurácií prestanú chodiť úplne.


Pomoc pre starších ľudí

Aký je ideálny obrázok zo života dôchodcu? Predsa babička, ktorá z rúry vyťahuje čerstvo upečený koláč. Avšak nie každý človek má to šťastie, že aj „na staré kolená“ je plný energie a vitality. Starší ľudia sú viac náchylní na ochorenia, potrebujú viac odpočinku a tiež vyváženú stravu bohatú na dôležité živiny. MioMat - exkluzívny hrnček var, so svojou jednoduchou obsluhou predstavuje obrovskú pomoc pre ľudí, ktorí musia dbať o svoje zdravie viac ako ostatní.