Mamigo Blog Blíži sa Deň žien: Najlepšie tipy na darčeky, ktoré potešia vašu ženu

Blíži sa Deň žien: Najlepšie tipy na darčeky, ktoré potešia vašu ženu

Blíži sa Deň žien: Najlepšie tipy na darčeky, ktoré potešia vašu ženu


Deň, ktorý má pripomínať boj odvážnych amerických žien za volebné práva. Deň, kedy sa oslavuje medzinárodná solidarita žien. Deň, na ktorý sa dnes často zabúda. Medzinárodný deň žien má ako sviatok smolu v tom, že nasleduje tesne po obľúbenom Valentíne a predchádza veľkolepému Dňu matiek.


Narýchlo kúpený kvet, prípadne čokoláda, jemný bozk na líce a oslavám je koniec. Ženy si však zaslúžia oveľa viac pozornosti. Dajte svojej partnerke, matke, sestre, dcére, ale aj dobrej kamarátke pocítiť, že ako zástupkyňa nežného pohlavia má nezastupiteľné miesto vo vašom živote. Teraz sa nám pravdepodobne podarilo zmariť vaše doterajšie plány na 8. marca a rastie vo vás panika, ako rýchlo vymyslieť darček na MDŽ, ktorý naozaj poteší. Nechajte si poradiť...


Zaslúžený relax


Dajte žene najavo, že vnímate, koľko povinností nesie na útlych ramenách. Neustály pracovný a rodinný kolotoč s minimálnym časom na oddych je skvelou inšpiráciou na darček. Poukaz do wellness centra, na masáž alebo trebárs jógu rozhodne poteší. Hľadáte niečo originálnejšie? Urobte z vašej kúpeľne oázu pokoja s teplým kúpeľom v žiare sviečok a opojnou vôňou éterických olejov.


Všetky túžia po kráse


Každá žena je iná a originálna. Avšak neexistuje taká, ktorá by nechcela byť krajšia, ako je práve teraz. Butiky, parfumérie, zlatníctva – všade číhajú nástrahy, ktorým neodolá žiadna slečna, dospelá žena, ani staršia dáma. Avšak trafiť sa do vkusu je ako lotéria – úspech alebo vyhodené peniaze. Stavte preto na istotu a tento rok venujte darčekový poukaz na nákup podľa vlastného výberu.


Trocha kultúry


Pozvanie do kina? To si nechajte na všedný deň. Ten výnimočný si pýta lístky do divadla. Sezóna je v plnom prúde a všetky divadlá otvárajú dvere milovníkom činohry, muzikálu aj baletu. Nahodiť sa do gala a zabaviť na chytľavej komédii či nechať sa vtiahnuť do strhujúceho deja drámy – to má punc výnimočnosti. Nezabudnite, že lístky musia byť vždy dva – žiadna žena nebude chcieť pozerať na pódium bez partnera alebo dobrej kamarátky.


Ozajstný „hrnček var“


Produkt ako vystrihnutý z rozprávky – to je náš MioMat. Šikovný varný hrnček, ktorý na rozdiel od toho rozprávkového nevarí iba krupicovú kašu. Krémová polievka, domáce rastlinné mlieko, ovsená kaša na raňajky alebo čerstvé smoothie budú hotové do 25 minút. Navyše, moderný hrnček dokáže pokrmy variť aj v RAW kvalite a tým je ideálny pre priaznivcov zdravej životosprávy. Jediné, čo bude musieť gazdinka urobiť, je stlačiť gombík. A viete koľko toho žena môže stihnúť, ak má 25 minút navyše? Vy možno nie, no každá žena, ktorej MioMat darujete vám to s nadšením zreferuje.

Raňajky do postele...


Kedy ste naposledy pripravovali raňajky vy? 8. marca si nastavte budíček skôr, vyberte sa do pekárne a zobuďte vašu polovičku vôňou smažených vajíčok, čerstvého pečiva a delikátnej kávy.

Alebo svojej polovičke pripravte zdravú raňajkovú kašu z nášho MioMatu. Obávate sa, že výroba kaše je náročná? Nie s našimi vopred namiešanými kašami. V balíčku vám pošleme päť rôznych kaší. Ich obsah stačí vysypať do MioMatu, pridať vodu a stlačiť program Mash/Soup. O 25 minút bude kaša hotová a už len stačí dochutiť ju škoricou, ovocím, orieškami či nastrúhanou čokoládou. Zatiaľ, čo si oslávenkyňa bude vychutnávať pohodové ráno, vy sa postarajte o deti. Verte, že takéto milé gesto schová „do vačku” všetky drahé dary.