Mamigo Blog Valentínske darčeky, ktoré potešia každú maminu

Valentínske darčeky, ktoré potešia každú maminu

Valentínske darčeky


Sviatok zaľúbených sa blíži. Aj vy si lámete hlavu s tým, ako potešiť svoju polovičku a zároveň maminu? Máme pre vás pár zaujímavých a vôbec nie tuctových tipov na valentínske darčeky pre mamičky. Ak teda čakáte tipy na valentínske bonboniéry a kytice ruží, asi budete sklamaní.


Valentínsky darček číslo 1: Oddych


Viete, čoho v živote čerstvej mamičky nie je vôbec nazvyš? Oddych. Malý človiečik vie dať poriadne zabrať, a preto najkrajším tohtoročným valentínskym darčekom pre ňu bude jednoznačne oddych. Darujte jej darčekovú kartu do wellnessu s jej najlepšou kamarátkou a „šichtu” okolo starostlivosti o malého človiečika zoberte na pár hodín za ňu. Nemusíte ostať len pri jednom vstupe, darovať jej môžete aj viacvstupový voucher. Ak vaša polovička nie je práve „wellnessový” typ, môžete vymyslieť niečo iné – napríklad masáž, návštevu kozmetičky či kaderníčky. Skvelým typom je rodinná dovolenka. Odíďte nachvíľu od stereotypu a vytvorte partnerke nezabudnuteľné dovolenkové spomienky s vami a vašim dieťaťom. Čo je pre vašu partnerku vhodné už necháme na vás, základom nášho prvého tipu na valentínsky darček je oddych a relax.

Valentínsky darček číslo 2: Aktívny pohyb


Patrila vaša polovička ešte pred tehotenstvom k ľuďom, ktorí sa nikdy nezastavili a väčšinu svojho voľného času venovala aktívnemu pohybu? V prvých mesiacoch, ba i rokoch dieťaťa je veľmi náročné skĺbiť lásku k pohybu so starostlivosťou, ktorú si malý človiečik vyžaduje. Beh cez prekážky (hračky) za dieťaťom nie je to pravé orechové. :) I zo zdravotného hľadiska nie je najľahšie nájsť vhodný druh pohybu pre čerstvú mamičku. Dnes však už v mnohých mestách nájdeme rôzne špecializované fitness centrá a tréningy, ktoré sú určené výhradne pre mamičky a ich potreby. Niektoré fitness centrá pre tehotné a mamičky realizujú cvičenia aj s bábätkami. Kým je človiečik pokojný, mamička cvičí s náčiním, a akonáhle začne byť nepokojný, cvičí s ním. A ak náhodou vo vašom meste takýto druh cvičenia nie je, „šichtu” starostlivosti môžete zobrať za ňu a kým ona bude na tréningu, vy si užijete vzácny čas so svojím dieťatkom.

Valentínsky darček číslo 3: Pomocník do kuchyne


Pri nedostatku času ešte ostaneme. Deň síce nenatiahnete, ale svojej polovičke môžete ušetriť čas napríklad pri varení. Vyrábanie zdravých kašičiek či výživ pre dieťa je často časovo zdĺhavé, najmä ak mamička musí dávať pozor na hrniec i na dieťa. Na pomoc však prichádza náš MioMat - hrnček var, ktorý má niekoľko zaujímavých programov. Sám vie uvariť polievku, kašu, detskú výživu, smoothie či rastlinné mlieko  v RAW kvalite. Jeho tajomstvo spočíva v tom, že vy len nakrájate ingrediencie (zeleninu a ovocie) a vložíte ich do nádoby MioMatu. Potom už len stlačíte príslušný program a o niekoľko minút máte hotové jedlo. Kaša pre malého človiečika bude tak hotová za 25 minút a kým sa varí, vaša polovička sa môže venovať jemu alebo aj sebe. Na MioMate je navyše najlepšie to, že prípravu zdravého a chutného jedla zvládne každý. Dokonca aj oteckovia. :)

Okrem MioMatu u nás nájdete aj  namiešané kaše, vďaka ktorým nemusíte rozmýšľať nad kombináciami alebo množstvom. Všetky kaše sú 100 % prírodné, bez pridaného cukru, konzervantov a farbív. Neobsahujú mlieko ani lepok, takže sú vhodné aj pre alergikov.

Veríme, že sme vám s výberom valentínskeho darčeka poradili a Deň zamilovaných si vychutnáte, ako sa patrí.