Mamigo Blog Valentín neobchádza ani rodičov. Jedlo ako afrodiziakum

Valentín neobchádza ani rodičov. Jedlo ako afrodiziakum



Manželské spolunažívanie treba z času na čas okoreniť. Hoci ich milujeme najviac na svete, starostlivosť o naše ratolesti dá niekedy poriadne zabrať. Najmä v aktuálnej dobe, keď sú rodičia nielen rodičmi, ale často i učiteľmi a naďalej pracujúcimi ľuďmi, sa partnerská romantika dostáva do úzadia. Blíži sa však Valentín, ten najlepší čas, ako romantiku vrátiť späť do našich životov. Ako? No predsa cez žalúdok… 



MioMat - exkluzívny hrnček var pre vás a vašu polovičku pripraví výnimočné jedlo plné zmyselných chutí. Spája v sebe funkciu polievkovaru, kašovaru, výrobníka rastlinného mlieka a smoothie makera. Stačí pridať tajné ingrediencie, ktoré vo vás rozdúchajú oheň. 


Príďte na chuť afrodiziakum

Afrodiziaká sú s nami od nepamäti. Ide o prírodné látky, ktoré vedia doslova opantať telo. Aj preto ľudia kedysi verili, že majú zázračnú moc. 

Afrodiziaká pôsobia na myseľ a povzbudzujú zmysly. Dokážu tak navodiť tú správnu náladu na intímne aktivity. A povedzme si úprimne, že „náladu“ nemáme vždy. Najsilnejšie prírodné afrodiziaká sú bežne dostupné a niektoré z nich máte určite v chladničke. 


Avokádová krémová polievka s mandľami

Avokádo prebúdza v mužoch silu a vôňa mandlí zasa opantá ženské zmysly. Očistite tri zrelé avokáda, nakrájajte ich a vložte do MioMatu. Pridajte dve odmerky zeleného hrášku, dolejte vodu a stlačte tlačidlo. Hotovú polievku dochuťte soľou, korením a podávajte s mandľovými lupienkami. 


Ohnivé čokoládové smoothies

Čili je snáď najznámejšie afrodiziakum na svete. Pikantné jedlo všeobecne zvyšuje sexuálny apetít a v kombinácii s čokoládou, banánom a medom predstavuje koktejl plný lásky. 

Do MioMatu - exklizívneho hrnčeku var dajte dve lyžice nasekanej čokolády, pridajte nakrájaný banán, lyžičku medu, štipku čili, dolejte mliekom a zapnite MioMat. O dve minúty je smoothie hotové. 


Quinoa kaša s jahodami

Najlepší spôsob ako začať valentínsky deň sú raňajky do postele. Stavte na lahodnú kašu ozdobenú jahodami. Budete potrebovať dve odmerky prepláchnutej quinoi, tri banány a vodu. Všetko vložte do MioMatu, zapnite a o 25 minút máte pre vášho drahého sladký budíček. 


Ananásová zmrzlina

Ananás je zdravé ovocie, pochádzajúce z Brazílie. A ako určite viete, Brazílčania sú povestní svojím temperamentom. Rovnako temperamentní budete aj vy vďaka sladkej ananásovej bodke za valentínskou večerou. Očistite jeden malý ananás, nakrájajte na kúsky a vložte do MioMatu. Pridajte nakrájaný banán, 500 g gréckeho jogurtu a zapnite program na výrobu smoothies. Hotový krém nalejte do formičiek a dajte zamraziť.