Mamigo Blog Štyri tipy na vianočné darčeky, ktoré využije celá rodina

Štyri tipy na vianočné darčeky, ktoré využije celá rodina


Vianoce sú čas, keď myslíme na blízkych viac ako inokedy a vychutnávame si blízkosť milovaných osôb. Nie je nič krajšie ako veselý smiech detí, prekvapený partner, či slzičky šťastia v očiach starých rodičov. A v neposlednom rade tá strašná úľava, že ste to tento rok zvládli  bravúrne... Dokonalá vianočná idylka.

Aby ste takúto pohodičku skutočne zažili, začnite s prípravou na Vianoce už teraz. Ako prvé vybavte darčeky a vyškrtnite najťažší bod zo zoznamu. Všetko si uľahčíte, keď pod vianočný stromček zabalíte darček, ktorý využije celá rodina. Nič vám nenapadá? Inšpirujte sa dobrými tipmi na vianočné darčeky pre rodinu. 

MioMat, exkluzívny hrnček var

Je krásne, keď sa celá rodina ráno stretne pri jednom stole. O to viac, ak sa mama nemusí o nič starať a raňajky pripraví malý kuchynský pomocník. MioMat je splnenie detského sna o „hrnčeku var“, čo na požiadanie uvarí najlepšie kaše na svete. Okrem toho zvládne pripraviť krémové polievky, výživné smoothies a zdravé rastlinné mlieka. Funguje to tak, že do nádoby vložíte suroviny, stlačíte gombík a idete si s deťmi pozrieť rozprávku. O 25 minút je jedlo hotové. MioMat je ideálny darček pre rodinu, ktorá chce žiť zdravo a venovať sa príjemnejším veciam, ako je varenie. MioMat - exkluzívny hrnček var, v sebe spája funkcie polievkovaru, kašovaru, výrobníka rastlinného mlieka a smoothie makera.

Luli - hor sa do hôr s teplým čajom!

Malí aj veľkí členovia rodiny potrebujú pravidelný pitný režim. Luli predstavuje kolekciu štýlových termosiek, termomisiek a fľašiek. Nadchne deti veselými farbami a rodičov vlastnosťami. Termofľaše majú skvelé izolačné vlastnosti. Čaj zostane teplý a voda, či džús zase studené celých 12 hodín. Praktický vrchnák je pevne spojený s fľašou, takže už žiadna pátracia akcia po stratených uzáveroch. Termomisky sú veľké tak akurát a postarajú sa, aby bolo jedlo do školy alebo práce vždy teplé. Sklenené fľašky Luli s objemom 650 ml zabezpečia pitný režim na rodinných výletoch do prírody, ale aj prechádzku v meste. V ponuke je aj taká so silikónovým návlekom, ideálna na nosenie so sebou. 

Spoločenská hra – zábavné večery pri jednom stole

Klasické stolové hry, napínavé taktické a športové hry, či vedomostné kvízy a hlavolamy prinášajú do rodiny nezabudnuteľné chvíle, plné smiechu a pohody. Ak ešte žiadnu rodinnú hru nemáte, určite by ste mali napísať Ježiškovi. Spoločenských hier je dnes neúrekom a skutočne je z čoho vyberať. Počas hry sa dobre zabavíte, niekedy potrápite, naučíte sa niečo nové a čo je najdôležitejšie, budete všetci spolu. Čo viac si na Vianoce želať?

Čistička vzduchu, zdravý domov

Zdravie celej rodiny je najväčší dar. Tento rok ho môžete mať pod vianočným stromčekom. Čistička vzduchu je moderný spotrebič, ktorý sa stará o tom, aby všetci členovia domácnosti, vrátane tých štvornohých, dýchali čistý vzduch. Len málo ľudí má to šťastie, že žijú v zdravom prostredí. Tí ostatní čelia negatívam priemyselnej doby a jedným z nich je znečistený vzduch. Čistička vzduchu premení domácnosť na bezpečné útočisko. Zo vzduchu odfiltruje nečistoty, prachové častice, chemikálie a minimalizuje výskyt patogénov. Rodina tak bude viac chránená pred ochoreniami a alergikom sa bude tiež ľahšie dýchať.