Mamigo Blog Nový rok v znamení zdravého životného štýlu? Splňte svoje predsavzatie s odborníkom na zdravé stravovanie.

Nový rok v znamení zdravého životného štýlu?  Splňte svoje predsavzatie s odborníkom na zdravé stravovanie. 



Ako žiť zdravo? Túto otázku si v súčasnosti kladie veľa ľudí. Ak je aj vaším predsavzatím zmena životného štýlu, tieto riadky sú pre vás. Všetko sa začína na tanieri, respektíve pri tom, čo si na tanier naložíte. Zmena jedálnička býva pri transformácii životného štýlu najväčšia výzva. Buď sme príliš pohodlní, nemáme čas, alebo nám zdravé jedlo nevonia. Zdravé stravovanie však nemusí byť beh na dlhé trate. 


Pozvite do kuchyne inteligentného pomocníka. 


Zoznámte sa s Luli Chefom

Dobre vyzerá a ešte lepšie varí. Malý, ale šikovný domáci spotrebič  na prípravu zdravých pokrmov zmení váš život od základu. 


Luli Chef  je inovatívny varný hrniec, ktorý kombinuje šetrnú, rýchlu a nenáročnú prípravu jedál. Vyberajte z piatich funkcií a majte vždy čerstvé jedlo. Bude hotové od 2 do 18 minút, v závislosti od zvoleného programu. Nádoba s objemom 350 ml je akurát pre jedného. Už žiadne kompromisy pri varení a pokusy zlákať na zdravú stravu všetkých členov rodiny. Keď v tom nejdú s vami, podporu nájdete v osobnom kuchárovi, ktorý pripraví samostatný chod iba pre vás.  


Akú máte radi polievku? Hustú krémovú alebo horúcu s kúskami zeleniny? 

Luli Chef navarí vždy podľa vášho gusta. Stačí vložiť ingrediencie, vybrať program na mixovanú alebo nemixovanú polievku a môžete si vyložiť nohy na stôl. O pár minút vás z gauča zdvihne lahodná vôňa čerstvo uvareného jedla. A vďaka funkcii odložený štart, vás po príchode z práce bude čakať teplá večera. 


Ráno nestíhate? Neodchádzajte z domu hladný a nechajte raňajky na Luli Chefa. Pripraví pre vás skvelé ovocné výživy aj s pridaním obilnín, ktoré ulahodia chuťovým bunkám aj postave. 

Domáce rastlinné mlieko alebo krémové smoothie? Luli Chef zvládne každú výzvu. Vyberte obľúbený recept, nastavte program a stlačte tlačidlo. Tomu sa povie servis!  A bez zbytočného neporiadku. 


V jednoduchosti je krása

Aj tie najväčšie výzvy majú jednoduché riešenie. Zdravý a vitálny život predsa nie je jadrová fyzika. Nehľadajte dôvody, prečo sa vám nedarí. Hľadajte spôsoby, ako dosiahnuť stanovený cieľ. S Luli Chefom odhalíte čaro zdravého stravovania. Naučí vás používať kvalitné čerstvé suroviny a jesť pravidelne. Majte každý deň dôvod na úsmev.