Mamigo Blog (Ne)obyčajné tipy pre modernú domácnosť

(Ne)obyčajné tipy pre modernú domácnosť 

foto: Eva Štípalová, alias @mama_na_tretiu


V dnešnom modernom svete je už takmer všetko napojené na technológie. My sme si pre vás však dnes pripravili aj úplne „obyčajné” veci, ktoré ozvláštnia váš príbytok. Kde začať? Základom každého domova je kuchyňa. Miesto, kde sa ľudia stretávajú, jedia či rozprávajú sa. Ako ju spraviť zaujímavejšou, spestriť ju, aby vyhovovala vám i drobcom? 

Veselé vyfarbovacie podložky 

Ak je vaše dieťatko neposedné, nevydrží za stolom ani minútku, skúste mu „pobyt” v jedálni spestriť a zabaviť ho. Namiesto tabletu či mobilu rozvíjajte aj v kuchyni jeho predstavivosť a motoriku. Spestrite vášmu dieťatku stolovanie s veselými vyfarbovacími podložkami Luli.  Vyfarbite si spolu chobotničku Luli, ktorá má plné ruky práce. Sada obsahuje osem fixiek. Vyfarbenú plochu je možné zmyť a môžete farbiť odznova. 


Detský bambusový riad s prekvapením 

Ak patríte medzi rodičov, ktorí chcú svojmu dieťatku dopriať to najlepšie nielen v jedle, ale aj pomimo, určite porozmýšľajte nad  detským ekologickým riadom Luli, ktorý je vyrobený z bambusového vlákna. Čo sa skrýva na dne tanierika? Vaše dieťatko je motivované spapať celú porciu, pretože len vtedy to zistí. Na dne sa mu odhalí krásny obrázok – napríklad veselá žirafa, roztomilá včielka či chobotnička Luli. A aby toho nebolo málo, tak Luli je slovenská značka. 


Zdravé kaše na raňajky

A čo mu dať do takej krásnej mištičky? Kašu na raňajky. Raňajkové kaše majú mnoho účinkov, záleží od zloženia a čo konkrétne potrebujete posilniť. Je to imunita? Trávenie? Či dokonca chudnutie? Vyberie si každý milovník. Pripravíte ich raz-dva v MioMate - exkluzívnom hrnčeku var, ktorý v sebe spája funckie polievkovaru, kašovaru, výrobníka rastlinného mlieka a smoothie makera.


Výbava, ktorá vám nemôže chýbať na cestách

Na cestu vám skvelo poslúžia termomisky či termoflašky, v ktorých skvelo prenesiete obed na kúpalisko či čajík pre vašich najmenších.