Mamigo Blog Nenašli ste si pod stromčekom to, čo ste chceli?

Nenašli ste si pod stromčekom to, čo ste chceli? 



Vianoce sú za nami a vy si môžete spokojne vydýchnuť. Výzdoba bola dokonalá, večera sa tiež podarila a nadšené výkriky pri rozbaľovaní darčekov bolo počuť až k susedom. Našli ste si aj vy pod stromčekom vysnívaný darček aj vy? Ak ste museli aj tento rok predstierať radosť a s nepresvedčivým úsmevom poďakovať za ďalší pár ponožiek, urobte si radosť sami. Máme pre vás skvelé tipy, ktoré vyliečia sklamanie z vianočných darčekov. 


Osobný kuchár

Aj tak by sa mohol volať zázračný hrnček var MioMat. Tento dômyselný kuchynský pomocník budete jednoducho milovať. Pripraví za vás raňajky a pomôže aj s večerou.  


Vyznávate zdravý spôsob života? MioMat tiež. Program RAW pre šetrnú prípravu pokrmov zaistí zdravé jedlo plné vitamínov. Máte radi rastlinné mlieka? Výborne. S MioMatom si môžete dopriať pohár domáceho rastlinného mlieka každý deň. A to bez neporiadku a plytvania. MioMat ponúka veľa inšpirácií, ako využiť zvyšky mandlí, kokosu či ovsa a vyčarovať sladké dobroty


A čo je na MioMate najlepšie? Neodvráva. Poslušne vykoná každý váš rozkaz. Stačí naplniť a stlačiť gombík.  Začnite nový rok v znamení zdravého životného štýlu a doprajte si viac času pre seba. S MioMatom to už nebude iba nesplnený vianočný sen. 


Štýlové a praktické termosky na cesty

Teplý obed, či čaj na lyžiarskom svahu bez čakania v dlhom rade pred bufetom? S originálnymi  termomiskami a termofľašami Luli  budete mať obľúbený obed či nápoj vždy so sebou, nech ste už kdekoľvek. 


Vďaka kvalitnému spracovaniu a dvojitej stene, vyplnenej vákuom zostanú pokrmy a nápoje teplé až 12 hodín. Efekt je aj opačný. Keď vás budú v lete trápiť horúčavy, termofľaše poskytnú príjemné osvieženie v podobe chladného drinku. 


Zoznámte sa s celou rodinkou Luli. Čakajú na vás dizajnové kúsky pre deti aj dospelých. Okrem termomisiek a termofliaš sa na vás tešia aj detské silikónové misky, s ktorými si uľahčíte život.