Mamigo Blog Nakupovanie vianočných darčekov bez stresu? S nami to máte vyhraté!

Nakupovanie vianočných darčekov bez stresu? S nami to máte vyhraté! 



Môže sa zdať, že vplyvom rýchleho spôsobu života sa Vianoce zmenili na sviatky stresu a zhonu. Nemusí to tak byť. Stále máte šancu prežiť najkrajšie sviatky roka v pokoji a s úsmevom na tvári. Ako? Základom je dobré plánovanie. Poradíme vám, ako na to. S našimi tipmi budú prípravy na Vianoce a nakupovanie vianočných darčekov hračkou. V závere článku nájdete aj naše rýchle tipy na darčeky. 


1. Vyhraďte si čas na plánovanie 

Dôležité je mať plán a ten bude dokonalý len vtedy, keď si naň vyčleníte dostatok času. Preto si vyhraďte pokojný večer, počas ktorého sa môžete plne venovať plánovaniu Vianoc. Zoberte si pero a papier, alebo si vytvorte tabuľku v Exceli a pustite sa do vianočného plánovania. Spíšte si všetko, čo potrebujete do Vianoc vybaviť. Nemáme na mysli len darčeky, ale aj nákup potravín, plán vianočného upratovania, varenia, pečenia či zdobenia stromčeka. Viete, ako sa hovorí: Pripravenému šťastie praje. V prípade Vianoc to platí dvojnásobne. 


2. Darčeky kupujte vopred 

Ak si kupovanie vianočných darčekov necháte na poslednú chvíľu, čakajú na vás dve nástrahy. Jednak budete viac náchylní na kupovanie predražených darčekov, jednak kúpite úplné blbosti. Plán vás však od emotívneho kupovania zachráni. Keďže už budete vedieť, komu čo chcete kúpiť, máte dostatok času na to, aby ste si spravili prieskum trhu a produkty porovnali vo viacerých obchodoch


3. Praktické darčeky 

Viete, čo je znamením úspešného darčeka? Ak svoje využitie nájde aj po Vianociach! Preto pre svojich blízkych hľadajte praktické darčeky, ktoré ich nielen potešia, ale im aj zjednodušia život. Rodičov malých detí, ale i single ľudí či seniorov môžu potešiť naše vlajkové produkty - MioMat  a Luli Chef. Obidva pripravia chutné krémové polievky, kaše či rastlinné mlieka, rozdiel je len v ich objeme. MioMat pripraví jeden liter chutného jedla pre celú rodinu, Luli Chef 350 ml – porciu pre jedného človeka. 


„MioMat je súčasťou mojej domácnosti už viac ako štyri roky. Jediné, čo ľutujem je, že som ho nedostala ako darček. Toho, kto by mi ho daroval, by som velebila celý rok. Využívam ho najmä na prípravu krémových polievok. Zeleninu nakrájam na kúsky, hodím do MioMatu, naplním ho vodou, pridám soľ a korenie a o dvadsať minút mám hotovú chutnú polievku. Najlepšie na tom je to, že pri ňom počas varenia nemusím stáť,” opisuje svoje skúsenosti s MioMatom naša spokojná zákazníčka Danka.  


Rýchle tipy na praktické darčeky z Mamigo.sk

V našom e-shope viete zabiť viacero múch jednou ranou. Okrem MioMatu alebo Luli Chefa u nás nájdete množstvo ďalších produktov, ktoré potešia každého. Tu sú naše rýchle tipy: 


Pre milovníkov prírody: Ekologické obaly na potraviny vyrobené z včelieho vosku Včelobaly.  


Pre najmenších: Knižky  s krásnymi ilustráciami alebo omaľovánky. „Ako sa cítiš, medvedík” je napríklad knižka, ktorá pomáha deťom a ich rodičom rozprávať o svojich pocitoch. 


Pre rodičov malých detí:  Silikónový riad Luli, ktorý sa rýchlo a jednoducho umýva. 


Pre turistov a športovcov: Termofľaše Luli, ktoré udržia nápoje chladné či teplé podľa toho, čo práve potrebujete. 


Pre tých, čo nikdy nemajú čas variť: MioMat a balené jedlá do MioMatu plné živín. 


Pre tých, ktorí sú stále nespokojní s darčekmi:  darčekové poukážky Mamigo.sk, za ktoré si môžu kúpiť čokoľvek v našom e-shope.