Mamigo Blog Najkrajší darček na Deň matiek? Čas!

Najkrajší darček na Deň matiek? Čas! 



Blíži sa Deň matiek, výnimočný deň, ktorý oslavuje materinskú lásku. Premýšľate nad originálnym darčekom? Máme pre vás jeden tip – Luli Chef Midi! Hneď vám prezradíme pár dôvodov, prečo sa mu mamina, ktorú chcete obdarovať, poteší.


Pomocník pri prvých príkrmoch

Pre mamičky s malými deťmi je  Luli Chef Midi ideálnymi pomocníkom pri prechádzaní z tekutej stravy na tuhú. Prvé príkrmy musia byť nielen čerstvé, ale tiež pripravované šetrným spôsobom, aby sa v nich zachovalo čo najviac vitamínov. Luli Chef Midi pripraví nielen krémovú polievku zo zeleniny, ale napríklad aj sladučkú kašu z ovocia. Výhodou Luli Chef midi je, že navarí 450 - 600 ml, čo vystačí na jedlo pre dieťatko aj maminu.


Výživový sparing partner pri udržiavaní formy

Trochu kalorického deficitu by pred letom neuškodilo, no zvyšok rodiny si to nemyslí? S Luli Chefom Midi si mamina pripraví jedlo pre seba - 1 max. 2 porcie. Výhodou Luli Chefa Midi je, že príprave jedla nemusí venovať veľkú pozornosť. Všetky potrebné ingrediencie vloží do nádoby, stlačí príslušný program a Luli Chef Midi varí! Mamina tak môže zatiaľ pripraviť jedlo pre svojich „hladošov”. 


Luli Chef Midi má päť programov. Každý z nich má iný priebeh, dobu aj teplotu varenia. Do 27-tich minút však máte pripravené každé jedlo z Luli Chefa Midi. PlantMilk je program určený na výrobu rastlinných mliek. Soup/Puree program vám zas pripraví krémové mixované polievky, kaše ovocné a zeleninové varené pokrmy, ako napríklad detské výživy či príkrmy. Program Cook navarí nemixované polievky s kúskami zeleniny. Mňam! Potom tu máme ešte Smoothie program a program Warm ktorý udržiava teplotu navareného jedla na 60°C po dobu 2 hodín. Program Clean za vás za minútku Luli Chef Midi vyčistí.


Pomocník pre mamičku na dôchodku

Ak hľadáte praktický darček pre vašu mamičku, ktorá si užíva zaslúžený oddych na dôchodku, Luli Chef Midi bude ideálny. Jeho jednoduché ovládanie zvládne aj dôchodca, ktorý sa s modernými technológiami veľmi nekamaráti. Mamička (alebo babička) si tak v priebehu niekoľkých minút sama pripraví zdravú zeleninovú polievku alebo kašu plnú vitamínov, ktorých v tomto veku nie je nikdy dosť. Hustotu polievok a kaší si môže upraviť podľa svojich preferencií, ale pozor. Ak použije príliš veľa ingrediencií, môžu sa pripáliť na dne Luli Chefa Midi 


Veríme, že sme vám dali tip na darček na Deň matiek. Myslite však na to, že najkrajším darčekom pre mamu bude spoločne strávený čas. Ten nenahradí žiadny darček, ale Luli Chef Midi poteší. :)