Mamigo Blog MioMat je šikovný kašovar

MoMioMat je váš šikovný kašovar



Hovorí sa, že raňajky sú základo dňa a pre nás to naozaj platí. Ak chcete, aby vaše raňajky boli naozaj prospešné pre vaše telo, doprajte mu zdravé, výdatné kaše. S ich prípravou vám pomôže šikovný MioMat - kašovar.


MioMat je domáci kašovar


Kašu z čerstvých a kvalitných surovín pripravíte v MioMate veľmi jednoducho. Stačí do neho vložiť suroviny, stlačiť tlačidlo Mash / Soup a počkať 25 minút. MioMat suroviny najskôr povarí a následne aj pomixuje. Vy sa môžete už len tešiť na chutné a zdravé raňajky. Kaše môžete pripravovať z rôznych surovín, napríklad z pšena, ovsa, pohánky, ryže, amarantu, slzovky... a pridať aj ďalšie surovny napríklad kokos, mandle, lieskové oriešky, sezam a pod. Kombinácii je nespočetne veľa a je len na vás, akú kašu si pripravíte. Skvele chutia aj s čerstvým ovocím, ktoré môžete pridať ešte pred varením, alebo rovno do hotovej kaše a zamiešať ho na programe Smoothie. Trvá len 2 minúty. Na záver môžete kaše osladiť medom, stéviou, vanilkou resp. čimkoľvek, čo máte radi.


V MioMate môžete uvariť kaše aj "naslano". Napríklad ako príloha k hlavnému jedlu sa hodí kaša z mungo fazuliek, pohánkovo-šošovicová kaša či mrkvové pyré. Rovnako tak môžete pripraviť aj detské príkrmy. Na našom webe nájdete viac ako 500 receptov.


Ak nerady experimentujete, v našej ponuke nájdete aj predpripravené namiešané kaše. Ich objem stačí presypať zo sáčiku do MioMatu, zaliať vodou a počkať 25 minút.


Už viete akú kašu si pripravíte ako prvú?