Mamigo Blog MioMat - dokonalý polievkovar

MioMat - dokonalý polievkovar


MioMat je dokonalý polievkovar, ktorý navarí za vás, iba stlačním tlačítka. 


Počuli ste už o hrnčeku var, do ktorého vložíte suroviny a on za vás navarí chutnú teplú polievku? Tak presne takto funguje MioMat. Nie je v tom žiadny háčik, MioMat jedlo jednoducho uvarí a súčasne rozmixuje. Všetko funguje automaticky, stačí stlačiť ten správny gombík. MioMat je vybavený výhrevnou špirálou aj ponorným mixérom a preto vám ušetrí čas, aj kopu špinavých riadov. 


Polievky z neho sú dokonale krémové. Poradí si s bežnou aj tvrdšou zeleninou - ani krém z červenej repy nie je pre neho problém. Polievky sú zdravé, bez mlieka a múky a zasýtia celú rodinu. Vhodné sú aj pre najmenších. Príprava polievky MioMatu trvá 25 minút. Vy sa zatiaľ môžete venovať deťom, domácim prácam, či len tak oddychovať. Keď je polievka hotová, MioMat zapípa a môže sa jesť. Mamičky MioMat často používajú na prípravu prvých príkrmov pre svoje deti. Objem MioMatu je približne 1 liter, čo je ideálne množstvo pre bežnú rodinu. 


Ako to funguje?


Polievky si v MioMate pripravíte veľmi jednoducho:

Co je MioMat
  1. Do MioMatu vložte zeleninu a zalejte vodou medzi rysky MIN a MAX
  2. Stlačte program Mash / Soup
  3. O 25 minút je polievka hotová.


Na našom webe nájdete približne 200 receptov na polievky, nechajte sa inšpirovať. Okrem toho MioMat pripraví aj domáce rastlinné mlieka, raňajkové kaše, a smoothies. Zo zvyškov po rastlinnom mlieku si môžete pripraviť množstvo ďalších pochúťok. Celkovo máme pre vás vyše  500 receptov.