Mamigo Blog Mamigo Black Friday je tu! Nenechajte si ujsť skvelé akcie

Mamigo Black Friday je tu! Nenechajte si ujsť skvelé akcie 

\


Black Friday sa u nás už celkom udomácnil a podaktorí sa naň tešia viac ako na Vianoce. Teraz máte jedinečnú šancu kúpiť to, čo bolo doteraz pre vás nedostupné. Alebo splniť sen blízkej osobe. Nepremeškajte exkluzívne výpredaje a oslávte „sviatok” milovníkov nákupov s Mamigo. 


Vianoce bez stresu? Nakupujte počas Black Friday

Black Friday alebo ak chcete, čierny piatok, je oslavou nákupov. Ide o akúsi odmenu pre zákazníkov od predajcov za ich vernosť. A predajcovia si nemohli vybrať lepšie načasovanie. Výpredaje sa začínajú už teraz a vy máte jedinečnú príležitosť nakúpiť vianočné darčeky za skvelé ceny. 

Darčeky na poslednú chvíľu len výnimočne zožnú úspech. Stoja vás veľa peňazí a neprinesú očakávaný efekt. O výkrikoch radosti a neviazanom otváraní darčekových škatúľ môžete iba snívať. Vybavte všetky darčeky už teraz a urobte rodine a kamarátom skvelé Vianoce. Rozpočet vám vrásky na čele robiť nebude. Je predsa Black Friday a darčeky zoženiete za zlomok ceny. 

Krásne darčeky pre celú rodinu

Vianoce sú krásny čas, keď má v každom srdci zavládnuť pokoj a radosť. Aby bolo pokojné a šťastné aj vaše srdiečko a na Vianoce bolo všetko pripravené, Mamigo pre vás pripravilo darčeky, s ktorými potešíte celú rodinu. 

Usmiate ráno s MioMatom

Vstávajte ráno s úsmevom a vykročte do nového dňa plní energie vďaka zázračnému hrnčeku var, ktorý pripraví výborné raňajky pre celú rodinu. Skutočne nepoznáme krajší darček na Vianoce ako štýlový MioMat, plný nápadov na skvelé obilninové kaše, zdravé polievky a domáce rastlinné mlieka. 

Šikovný pomocník do kuchyne ušetrí čas a spestrí  jedálniček o stovky originálnych receptov. MioMat zvládne pripraviť raňajky v troch krokoch. Stačí naplniť nádobu ingredienciami, doliať vodu a stlačiť tlačidlo. Obsluha je tak jednoduchá, že ju zvládnu aj deti a možno sa konečne splní váš tajný sen, že vás prebudí lahodná vôňa z kuchyne. 

Ak si ho objednáte do 26.11.2021 automaticky získate praktický receptár a sklenenú fľašu Luli zdarma a ušetríte tak až 24,9 Eur.

Veselé výpravy s LULI

Do školy, na výlet, na návštevu, či do práce. Termomisky a termofľaše Luli sú vždy pripravené udržať obed, či desiatu teplé a chutné. Veselé s obrázkami pre deti a elegantné pre dospelých. 

Termomisky sú vyrobené z kvalitných materiálov a majú skvelé izolačné vlastnosti.  Vnútro tvorí odolný nerez s prirodzenými antibakteriálnymi vlastnosťami. Dvojitá stena udrží jedlo aj nápoj teplé, či studené až 12 hodín a vrchný plášť z plastu a silikónu zabezpečí príjemné držanie a atraktívny vzhľad. Tieto krásne  a praktické termosky s radosťou zaujmú miesto aj pod vašim vianočným stromčekom. 

Drobnosti, ktoré potešia

Darček nemusí byť veľký, ani drahý. Občas poteší iba maličkosť. Napríklad Eko taška s usmiatou chobotnicou na nákupy. Alebo zmývateľné vyfarbovacie prestieranie, ktorá zabaví všetky deti pri „nudnom“ stolovaní s dospelákmi. A možno bude tým správnym darčekom výber namiešaných kaší, ktoré stačí nasypať do MioMatu a zdravé raňajky sú na svete. Vyčarovať úsmev na tvári môže byť tak jednoduché. Stačí milá pozornosť a vrúcne objatie. 

Krásne Vianoce