Mamigo Blog Luli Chef: Varenie pre jedného je hračka

Luli Chef: Varenie pre jedného je hračka



Byť single a žiť sám má svoje výhody. Váš dom je váš hrad. Žiadne diskutovanie o ponožkách pohodených pod posteľou, ani o tom, čo bude na obed. Dáte si vždy to, na čo máte chuť. Len keby sa vám chcelo variť…


Varenie býva pre jednotlivcov problém. Kvôli jednej porcii sa predsa neoplatí ani zapnúť sporák a špiniť riad. Radšej skočíte na menu a večer objednáte donášku. Jednoduché a rýchle. Čo na to ale vaše zdravie a peňaženka? Telo potrebuje čerstvú a zdravú stravu pripravenú z kvalitných surovín. A presne také jedlo vám navarí Luli Chef


Ak ste o Luli Chef ešte nepočuli, dovoľte krátke predstavenie tohto šikovného kuchynského pomocníka. Luli Chef je váš osobný kuchár v kompaktnom vydaní. Nenáročný na obsluhu, čistenie a profesionál vo svojom odbore. Postará sa o kompletné denné menu a nepotrebuje takmer žiadnu asistenciu. Vašou úlohou je iba príprava surovín, naplnenie nádoby a zvolenie programu. S Luli Chef budete mať vždy čerstvú domácu stravu od raňajok po večeru. 


Skvelá vecička pre jednočlennú domácnosť

Jednoduchá a rýchla príprava jedál v trvaní od 2 do 18 minút, v závislosti od zvoleného programu. 

Varná nádoba s objemom 350 ml je akurát na jednu porciu. Už žiadne vyhadzovanie jedla, keď neodhadnete množstvo surovín. 

Žiadne kopy špinavého riadu. Všetko uvaríte v jednej nádobe, ktorú jednoducho umyjete a ktorá zaberie minimum miesta.

Luli Chef vás bude čakať s teplou večerou, a to vďaka časovaču. Naplňte nádobu, nastavte spustenie programu o 2 / 4 / 6 / 8 / 12 hodín a doma vás privíta vás lahodná vôňa čerstvo uvareného jedla. 

Luli Chef vám pomôže aj s chudnutím. Naučí vás pravidelne jesť a pripraví lahodné a ľahké pokrmy. Výborné raňajkové kaše, zdravé smoothies aj lahodné polievky. 

Vítaná pomoc pre domácnosti s alergikom na laktózu. Luli Chef vyrobí domáce rastlinné mlieka a uvarí samostatné chody bez laktózy. 


Luli Chef s láskou varí pre seniorov

Nároky na stravu sa vekom menia. Starší ľudia už nemajú taký apetít ako za mlada. Na tanier si naložia menej, no častejšie. To znamená viac varenia aj upratovania. 


Luli Chef  sa postará o čerstvo navarenú a vyváženú stravu plnú živín. Práve živiny zohrávajú v jedálničku seniorov kľúčovú úlohu. S narastajúcim vekom klesá schopnosť vstrebávania a organizmus nedostane to, čo potrebuje. Preto je dôležité, aby bola strava nielen zdravá, ale aj ľahko stráviteľná. Luli Chef dá ovociu a zelenine konzistenciu, vyhovujúcu pomalšiemu tráveniu a seniori dostanú potrebnú dávku vitamínov a minerálov.