Mamigo Blog Luli Chef Midi: Ako sa dostať na jar do formy?

Luli Chef Midi: Ako sa dostať na jar do formy? 



Zimným radovánkam, ktoré dozaista boli plné relaxu, leňošenia a dobrého jedla, odzvonilo. Je tu jar a vy opäť vyhlásite vojnu nabratým „kilečkám”. Tento rok bude chudnutie hračka. Poradíme vám, ako sa ešte na jar dostanete do formy bez trápenia. 


Očistite telo

Všetko má svoju postupnosť, chudnutie nevynímajúc. Skôr ako si utiahnete opasok a kúpite permanentku do fitka, zbavte telo toxínov. 


Absolvujte očistnú kúru. Na pár dní zabudnite na alkohol, kávu, cukor a tuky. Pite šťavy z čerstvého ovocia, zeleniny, smoothies a pite veľa čistej vody. Detox vyplaví z tela škodlivé látky a naštartuje metabolizmus. Dodržať režim nie je jednoduché. Našťastie pre vás existuje jeden skvelý pomocník, s ktorým detox určite zvládnete. Expert na krémové smoothie Luli Chef Midi je vždy pripravený premeniť čerstvé ingrediencie na koktail plný zdravia, a to takmer bez asistencie. A to nie je všetko, čo Luli Chef Midi dokáže. Čítajte ďalej a zistíte, čo všetko dokáže.


Dajte zelenú zdravému jedálničku

Bez úpravy stravy kilá dole nepôjdu. To určite viete. Avšak musíme zdôrazniť, že „úprava jedálnička“ neznamená, že budete hladovať. Naopak. Telo musí dostávať správne palivo v pravidelných intervaloch. Vyhnete sa tak starému známemu vlčiemu hladu aj jojo efektu. 


Ak ste doteraz jedli dvakrát denne, bude sa vám zdať, že jete stále. Nastavte si stravovací režim tak, aby ste mali päť porcií denne. Raňajky, desiatu, obed, olovrant a večeru, podávané v približne rovnakom čase. 


Dôležitá je, samozrejme, samotná skladba stravy. Potraviny plné vitamínov, varené šetrným spôsobom, vás dostanú do formy a pomôžu vám prekonať jarnú únavuDo jedálnička zakomponujte veľa zeleniny, ovocia, komplexné sacharidy, bielkoviny a zdravé tuky. Vyberajte kvalitné čerstvé potraviny a používajte šetrné technologické postupy pri varení. 


Točí sa vám pri predstave toľkého varenia hlava? Nemusí. Je tu predsa Luli Chef Midi. Bez reptania navarí kompletné zdravé menu na celý deň. Lahodné mixované aj nemixované polievky, ovocné výživy s obilninami, rastlinné mlieka, smoothie a aj detské príkrmy. Ako? Iba naplníte nádobu surovinami, vyberiete program, stlačíte tlačidlo a vaša práca v kuchyni skončila. 


Luli Chef Midi oceníte aj v prípade, že bývate sami. Vďaka časovaču na vás počká s teplou večerou. Nesmiete ale zabudnúť nastaviť spustenie programu na pár minút pred príchodom z práce. 


Veľkou výhodou Luli Chef Midi je aj veľkosť porcie, ktorú vám navarí - 450 - 600 ml je tak akurát na jednu až dve porcie, ktorá vás zasýti čerstvo pripraveným jedlom a nedovolí vám „prejesť sa”. Ak sa rozhodujete medzi MioMatom a Luli Chefom Midi, zadefinujte si, či si chcete pripravovať jeden liter alebo 450 - 600ml. 


Rozhýbte sa

Trocha pohybu navyše vás nezabije. Jarné dni sú ako stvorené na aktívny pohyb vonku. Primerané teploty, svieži vzduch, hrejivé slnečné lúče a prebúdzajúca sa príroda tvoria dokonalú platformu pre outdoorové športy. Vyberte aktivitu, ktorá vás bude baviť. Beh, cyklistika, rýchla chôdza, turistika alebo sa konečne naučte korčuľovať. Pobyt v prírode, spojený s pohybom nezmení iba vaše telo, ale aj myseľ. Budete pokojnejší, plní energie a optimizmu. 


Pri dlhšom pobyte vonku nezabudnite na zdravý snack. Inak skončíte v prvom stánku s langošmi. Rozumnejšie bude určite zapnúť Luli Chef Midi.