Mamigo Blog Luli Chef Midi a Luli Chef Mini: Ktorý si vybrať?

Luli Chef Midi a Luli Chef Mini: Ktorý si vybrať? 

Luli Chef Midi a Luli Chef Mini: Ktorý si vybrať?



Rodina našich šikovných kuchynských pomocníkov sa prednedávnom rozrástla o dvoch nových členov - Luli Chef Midi a Luli Chef Mini. Zatiaľ čo jeden ocenia najmä menšie domácnosti - mladé páry, single ľudia či seniori, druhý si svoje miesto nájde v rodinách s bábätkami. Neviete sa rozhodnúť, ktorý z nich lepšie splní vaše očakávania od osobného kuchára? Veríme, že po prečítaní riadkov nižšie budete mať v tom jasno. 


Mini pre bábätká, Midi do menších domácností

Luli Chef Mini ocenia najmä mamičky s bábätkami a menšími detičkami. Podá vám pomocnú ruku pri prvých príkrmoch, príprave umelého dojčenského mlieka či zdravého naparovania zeleniny. Poradí si aj s mixovanými a nemixovanými polievkami, výživami a aj kašami. Vďaka objemu 180 - 300 ml pripraví „tak akurát” zdravých dobrôt pre bábätká. 


Luli Chef Midi je obľúbeným osobným kuchárom v menších domácnostiach. Vďaka objemu 450 - 600 ml navarí 1 až 2 porcie jedla. Luli Chef Midi je expert na mixované aj nemixované zeleninové polievky, kaše, detské príkrmy, výživy, rastlinné mlieka či smoothies. 


Podobné a predsa rozdielne 

Luli Chef Mini a Midi vyzerajú podobne, ale nenechajte sa zmiasť. 


Vypočuli sme priania našich zákazníkov a Luli Chef Mini sme vybavili funkciou naparovania. Vďaka nej svojim malým hladošom pripravíte chutnú čerstvú zeleninu alebo mäsko so zachovaním maximálneho množstva živín a vitamínov. Mamičky, ktoré pripravujú svojim drobcom umelé dojčenské mlieka, ocenia program Baby Milk. Mixuje, ohrieva a udržuje zvolenú teplotu (35 - 70°C) po dobu jednej hodiny. Samozrejme, že zvládne aj mixované a nemixované polievky, príkrmy, kaše, rastlinné mlieka aj smoothies. A dôležité je, že jedla pripraví „tak akurát“ – tj 180 – 300 ml, takže nebudete plytvať a budete mať jedlo vždy čerstvé.


Luli Chef Midi je oproti svojmu menšiemu súrodencovi väčší – má objem 450 – 600 ml a tak nakŕmi naraz 1 až 2 dospelých. Stlačením tlačidla navarí mixované aj nemixované polievky, výživy, príkrmy, kaše, rastlinné mlieka a smoothies. Má aj funkciu na udržiavanie teploty uvareného jedla na 60°C po dobu dvoch hodín. Ak si po príchode domov z práce chcete vychutnať čerstvo pripravenú večeru, pri Luli Chefovi Midi určite oceníte aj funkciu Odložený štart


Prečítaj si viac detailov o rozdieloch medzi týmito dvoma pomocníkmi.


Rýchly prehľad programov a funkcií 

Luli Chef Mini 

- Cook/ Steam = príprava nemixovanej polievky alebo napareného jedla (zelenina, mäso, ryby). 

- Smoothie = príprava ovocných alebo zeleninových smoothies. Ingrediencie len rozmixuje, nevarí ich. 

- Plant Milk = príprava rastlinných mliek z ryže, orechov, obilnín či strukovín. 

- Soup / Puree = príprava príkrmov, mixovaných polievok, výživ či kaší. 

- BabyMilk = príprava umelého dojčenského mlieka. Mixuje, ohrieva a udržuje navolenú teplotu. 

- Clean = samočistiaci program 


Luli Chef Midi 

- Cook = príprava nemixovanej polievky s kúskami zeleniny. 

- Smoothie = príprava ovocných alebo zeleninových smoothies.

- Plant Milk = príprava rastlinných mliek z ryže, orechov, obilnín či strukovín. 

- Soup / Puree = príprava príkrmov, mixovaných polievok, výživ či kaší. 

- Warm =  udržiavanie teploty navareného jedla na 60°C po dobu 2 hodín.

- Odložený štart = štart prípravy jedla je možné odložiť až o 12 hodín. 

- Clean = samočistiaci program 


MioMat do veľkej rodiny 

Vynechať nemôžeme ani našu vlajkovú loď, ktorým je MioMat - hrnček var. MioMat pripraví mixované polievky či rastlinné mlieka (aj RAW kvalite), teplé kaše,  detské výživy či smoothies. Spomedzi našich produktov má najväčší objem (1,1 až 1,3 litra), a preto sa hodí najmä do väčších rodín. Inšpirovať sa môžete viac ako 600 receptami z našej vlastnej dielne. 


Ktorý pomocník vás oslovil najviac? MioMat pre celú rodinu, Luli Chef Midi pre menšie domácnosti alebo Luli Chef Mini, ktorý vám pomôže s prípravou prvých jedál pre vaše bábätká? Všetky nájdete v našom e-shope www.mamigo.sk.