Mamigo Blog Luli Chef: Malý-veľký pomocník každej mamičky

Luli Chef: Malý-veľký pomocník každej mamičky



Detské jazýčky sú veľmi vyberavé. Mamičky o tom vedia svoje. Malých gurmánov len tak niečo neuspokojí a prvé príkrmy sú o skúšaní a experimentovaní. Dopracovať sa k prázdnemu tanieriku stojí rodičov veľa času aj nervov. Avšak, vždy to tak byť nemusí. Luli Chef vie, čo majú deti radi a s radosťou prevezme varešku aj vo vašej kuchyni. 


Prvé príkrmy bez starostí

Prechod z tekutej stravy na tuhú je veľká vec. Niekedy to ide samo, inokedy sa poriadne natrápi dieťatko aj rodičia. Jednému nechutí a druhému stoja vlasy dupkom od toľkého vyvárania. Príkrm musí byť vždy čerstvý a pripravovaný šetrnou metódou varenia. Len tak jedlo poskytne potrebnú výživu a zachová si vitamíny. 

Luli Chef  pripravuje príkrmy pre detičky v súlade s nárokmi na zdravé stravovanie. Zeleninu premení na hustú krémovú polievku a z ovocia urobí sladučké pyré. Luli Chef navarí vždy jednu porciu vo veľkosti 350 ml, takže sa nemusíte báť, že naraz uvaríte veľké množstvo jedla, ktoré budete musieť skladovať v chladničke niekoľko dní. Táto porcia sa zje raz-dva.

Výborné výživy pre staršie detičky

Ako dieťa rastie, rastú aj nároky na výživu. Zelenina a ovocie už nestačia. Energiu dodajú zdravé obilniny. Najviac živín ukrývajú celé zrná. Kto má ale čas variť čerstvú výživu z ovocia a s pridaním obilnín každé ráno! My vieme. Ten, kto má doma osobného kuchára Luli Chef. 

Varná nádoba vybavená nožmi suroviny varí a zároveň rozmixuje. Celé zrná a ovocie sa tak premenia na najlepšiu výživu na svete, a to úplne bez vašej pomoci. Stačí vložiť ingrediencie, zvoliť program a stlačiť tlačidlo. O 17 minút je výživa hotová. A mať ráno 17 minút navyše nie je nikdy na škodu. 

Kuchár pre celú rodinu

Luli Chef je obrovská pomoc pre mamičky. Avšak, keď ho prinesiete domov, získa si celú rodinu. Obsluha je tak jednoduchá, že ju zvládnu aj deti a manžel prichystá raňajky bez frflania. Okrem výživ a príkrmov sa môžete tešiť na výborné mixované aj nemixované polievky aj krémové smoothie. 

Máte doma alergika na mlieko? Už nemusíte kupovať žiadne drahé náhrady. Luli Chef vyrobí domáce rastlinné mlieka a inšpiruje, ako využiť zvyšky z použitých surovín. S Luli Chefom  je život jednoduchší a zdravší.